Planinsko društvo Valentin Stanič Kanal

Zbor našega društva je potekal v skromnem, lepo vodenem in kot se spodobi, pravem pozitivnem planinskem duhu. Z uvodnim pozdravom vseh prisotnih smo začeli s poročili o delu društva. Spisek vsega narejenega v društvu, društveni pisarni, planinskem domu pod Ježo, njegovi okolici, po planinskih poteh, pohodih, akcijah, srečanjih… je bil dolg, plani za naprej pa ravno tako sprejemljivi in zazrti v otipljivo prihodnost. Predsednik MDO Posočja Dušan Plesničar je našim članom društva; Brezavšček Mari, Brezavšček Slavku, Ivanu Kodelji in Avgustu Pertovtu podelil bronaste častne znake Planinske Zveze Slovenije, za njihovo dolgoletno in požrtvovalno delo v društvu, zatem so nas pozdravili tudi vsi gostje na našem občnem zboru.
Dušanu Plesničarju se osebno zahvaljujem za knjigo Vikija Grošlja, Najvišji vrhovi celin, ki mi jo je podaril, s čudovitim posvetilom.
Zaključili smo s kratkih filmčkom, ki je tudi v sliki prikazal naše lansko celoletno delo, nato še s prijetnim druženjem.
Leto je naokrog, mi pa smo ponovno zavihali rokave.
Hvala vsem za obisk na našem občnem zboru, PDVS Kanal

Zapisala Katja Žagar

Planinsko društvo
Valentin Stanič Kanal
Gradnikova 3
PP 29
5213 Kanal
pdVS.Kanal@gmail.com

TRR: SI 560475 0000 0616486
Davčna št: 57801908

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.