Planinsko društvo Valentin Stanič Kanal

Mladinski odsek Planinskega društva Valentin Stanič Kanal je predzadnji vikend v oktobru organiziral planinski tabor za planinska krožka OŠ Kanal in OŠ Deskle. Kljub bolj meglenemu, pa tudi muhastemu vremenu smo imeli pestro dogajanje. Ob prihodu smo začeli z namestitvijo po sobah, sledila so predavanja o gorah, opremi za gore ter njeni pravilni uporabi, prehrani in nevarnosti v gorah, sledil je kviz ter gibanje ob vrvni ograji. Po kosilu sta nas obiskala člana gorske reševalne službe Davorin in Danilo, z njunima prisrčnima psičkama, hvala. Otroci so bili nad vsem videnim in slišanim več kot navdušeni. Dan smo zaključili z večerjo - palačinkami in hudomušnim filmom, po tem pa počitek.
Naslednji dan zopet megleno jutro, pojedli zajtrk, a kljub vsemu temu smo se odpravili na pohod, malo z dežniki, malo brez, malo s palerinami, naredili smo lep krog naokrog. Po pohodu družabne igrice, kosilo in ponovno nekaj predavanj, tokrat o prvi pomoči. Morali smo narediti še skupno analizo dogajanja na planinskem taboru, udariti žigec v planinsko izkaznico in se podpisati v knjigo gostov planinske koče pod Ježo.
Uživali smo in se tudi veliko naučili. Z eno besebo - ČUDOVITO.
 
Hvala tudi celotni ekipi, ki je na taboru sodelovala in poskrbela, da se je vse odlično izteklo.

 
Zapisala: Katja Žagar

Planinsko društvo
Valentin Stanič Kanal
Gradnikova 3
PP 29
5213 Kanal
pdVS.Kanal@gmail.com

TRR: SI 560475 0000 0616486
Davčna št: 57801908

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.